Big Brother Albania

Aplikimet per Big Brother Albania 2 kane filluar. Nese do dhe ti te jesh pjese e kesaj aventure, ploteso formularin e meposhtem (te gjitha fushat jane te detyrueshme, nese nuk thuhet e kunderta):

Emri Mbiemri
Ditelindja     Vendlindja
Arsimi Tel
Foto 1* Mail
Foto 2*    

Perse zgjodhet te aplikonit ne reality shown “Big Brother”?

Nese ju do te jeni nje nga finalistet,cfare te vecantash do te mund te shikojne tek ju teleshikuesit qe do tju ndjekin?

Nese doni te shtoni dicka me teper mbi veten tuaj shkruajeni me poshte (jo e detyrueshme)


*Fotot duhet te jene portrete te qarta